powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!! Ξανά κοντά σας για σύντομο χρονικό διάστημα, μιας και η περίοδος των διακοπών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Ο λόγος, όπως καταλάβατε άλλωστε και από τον τίτλο της ανάρτησης, δεν είναι άλλος από ένα συγκεκριμένο ποντάρισμα σε στοίχημα που πρόκειται να ξεκινήσει τέλη Αυγούστου (30/8) και να ολοκληρωθεί σχεδόν στα μέσα του Σεπτέμβρη (12/9). Στοίχημα διαρκείας, λοιπόν, με συγκεκριμένο χρηματικό ποσό (200 EURO), αν και λάθος, μιας και δεν πρέπει τόσο σε στοιχηματικά site, όσο και blog να μιλάμε με πραγματική αξία χρημάτων, έτσι ώστε να μην επηρεάσουμε τον κόσμο που ίσως μας ακολουθήσει. Παρ' όλα αυτά, θα το εμπιστευτούμε και θα το ακολουθήσουμε, κινούμενοι, πάντα σε παρόμοια στοιχήματα, πάνω σε συγκεκριμένη στρατηγική. Το ποντάρισμά μας θα γίνει στη στοιχηματική εταιρεία της Betclic, μιας και βρήκαμε εκεί τις καλύτερες αποδόσεις για το συνδυασμό στο στοίχημά μας. Πάμε να δούμε, λοιπόν, σε τι ακριβώς αναφερόμαστε:

US OPEN 2010:

1) RAFAEL NADAL ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (150 EURO): Betclic 3.50

2) ROGER FEDERER ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (50 EURO): Betclic 4.00

Στοιχηματίζουμε, λοιπόν, στο φυσιολογικό φαβορί (Nadal) τα περισσότερα χρήματά μας (150 ΕURO), ποντάρισμα, που αν τυχόν επαληθευτεί μας δίνει 525 EURO, δηλαδή, με λίγα λόγια, καθαρό κέρδος 325 EURO. Από την άλλη, ποντάρουμε ακόμα 50 EURO στο δεύτερο μεγάλο φαβορί και πολυνίκη του συγκεκριμένου τουρνουά, Federer, που αν επαληθευτεί, μας δίνει 200 EURO, δηλαδή, πολύ απλά τα χρήματα του αρχικού μας πονταρίσματός πίσω. Αν τώρα δεν το κατακτήσει κανένας από τους δύο μεγαλύτερους τενίστες, αυτή τη στιγμή στον κόσμο, χάνουμε τα χρήματά μας.

Οι πιθανότητες είναι σίγουρα υπέρ μας. Ξεκινώντας από τον Ισπανό (Rafael Nadal), νούμερο ένα, αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη , παρατηρώντας τα στατιστικά του, γενικότερα και στα τέσσερα μεγάλα Grand Slam (http://2009.usopen.org/en_US/players/overview/atpn409.html), διαπιστώνουμε πως το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από την πλούσια συλλογή του είναι αυτό του Αμερικάνικου Open. Μεγάλο το κίνητρο, λοιπόν για τον Ισπανό τενίστα, μιας και τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως άλλωστε έδειξε και στο Roland Garros, δείχνει πραγματικά να μην έχει αντίπαλο. Αξίζει, τέλος να σημειωθεί, πως και την περσινή χρονιά, ο Ισπανός τενίστας ήθελε να πραγματοποιήσει κάτι παρόμοιο, όμως ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός και η δίψα του, έτσι, για κατάκτηση φέτος, φαντάζει ακόμα μεγαλύτερη.

Από την άλλη, για να είμαστε πάντα καλυμμένοι, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός πονταρίσματος το μεγάλο πολυνίκη του συγκεκριμένου τουρνουά και όχι μόνο (http://2009.usopen.org/en_US/players/overview/atpf324.html), τον Ελβετό Roger Federer.

Rafael Nadal νικητής: αξιοσημείωτο κέρδος...(325 EURO Καθαρά)
Roger Federer νικητής: τι είχαμε...τι χάσαμε...(Το συνολικό, αρχικό, ποντάρισμά μας πίσω)

Υ.Γ: Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε κανένα με το συγκεκριμένο ποντάρισμα, μιας και όπως σε κάθε στοίχημα, έτσι και σ' αυτό υπάρχει η πιθανότητα αποτυχίας. Όποιος έχει κάποια χρήματα στην άκρη και πιστεύει πως πραγματικά μπορεί να αξίζει το συγκεκριμένο ποντάρισμα ας μας ακολουθήσει.

Καλή συνέχεια στις διακοπές σας...!!!
Ξανά πάλι κοντά σας κοντά στις 20 Αυγούστου..

Καλή επιτυχία...!!!



Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου