powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ 1.44 ΤΗΣ REAL...!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Ακόμα μια επιτυχημένη εκτίμηση, μιας και το goal-goal είχε επιβεβαιωθεί ήδη από το 29ο λεπτό της αναμέτρησης. Προημιτελικά Champions League έχει το πρόγραμμα για σήμερα και επιλογή μας για ποντάρισμα ο άσσος της Real Madrid!

Η ομάδα του Jose Mourinho, μετά την απρόσμενη απώλεια βαθμών το προηγούμενο Σαββάτου από τη Sporting Gijon στο Santiago Bernabeu, που ήταν συγχρόνως και πρώτη του εντός έδρας ήττα μετά από 9 συνεχόμενα χρόνια (!!!), έχρισε τυπικά την Barcelona πρωταθλήτρια εντός των συνόρων, αφού η διαφορά τους έφτασε πλέον τους 8 βαθμούς. Η ''βασίλισσα'' έχει να βρεθεί στα προημιτελικά του Champions League, όσο περίεργο και να ακούγεται, από το 2003! Πλέον με τον ''special one'' στα ηνία καλείται να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά απέναντι στην ομάδα της Tottenham, που κατάφερε και ξεπέρασε στους ''16'' το εμπόδιο της Milan. Η Real Madrid πρέπει απόψε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, που ειδικότερα φέτος στη διοργάνωση μοιάζει με απόρθητο φρούριο (4/4, γκολ 11 υπέρ-0 κατά), φεύγοντας νικήτρια και γιατί όχι να εξασφαλίσει και ένα σκορ πρόκρισης. Τυχερή που έπεσε στην ''άπειρη'' ομάδα του Λονδίνου πρέπει να θεωρείται η ισπανική ομάδα, αφού εκτός της Shalke, όλες οι άλλες ομάδες για αυτή τη φάση θεωρούνται αρκετά έμπειρες. Αγωνιστικά, επιστροφές Cristiano Ronaldo και Marcelo για τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους εκτός αποστολής τέθηκε ο επιθετικός Steven Pienaar. Φαβορί, μικρό μεν σε απόδοση, που πολύ δύσκολα σπάει.

Υ.Γ: Ρε αρχηγέ απόδοση του 1.44 δίνει και η γιαγιά μου θα πει κανείς! Συμφωνώ μεν αλλά! Βλέπω όσο τίποτα τον άσσο της Real Madrid! Δεν έχω ποτέ δώσει παρόμοια απόδοση! Σκέφτηκα να ψάξω να δω αν μπορώ να βρω κάτι με στοίχημα γκολ, που να συνδυάζει συγχρόνως τη νίκη των Μαδριλένων, που να δίνει μεγαλύτερη απόδοση! Δεν θα το κάνω όμως, μιας και στο 1.44 που δίνεται αυτή τη στιγμή, ως max στην Betfair, η απλή νίκη των γηπεδούχων δεν πιστεύω μπορεί εύκολα να το ξαναβρεί κανείς! Αρκετή αισιοδοξία από τον προπονητή των ''σπιρουνιών'' Harry Redknapp για το αποψινό παιχνίδι, αλλά παρ' όλα αυτά ο κύριος της φωτογραφίας ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως θα τα καταφέρει, ειδικότερα με το υλικό και την ομάδα που διαθέτει.

REAL MADRID - TOTTENHAM

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.44 Betfair


Laftsis

1 σχόλιο: