powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Χαίρετε κύριοι! Επιτυχημένα ξεκινήσαμε, δειλά δειλά ακόμα λόγω του μικρού όγκου παιχνιδιών, την φετινή σεζόν καθώς στις τελευταίες αναρτήσεις τόσο του Laftsi όσο και της δικιάς μου είδαμε τα σημεία να πρασινίζουν. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι όλη τη χρονιά και το ''πράσινο'' να γίνει σήμα κατατεθέν του blog μας.

Με στοίχημα μακράς διάρκειας (νικητές πρωταθλημάτων) θα ασχοληθώ σε αυτή την ανάρτηση και ο λόγος που το κάνω τόσο νωρίς, χωρίς καλά καλά να έχουν τελειώσει την προετοιμασία και τις μεταγραφές τους οι ομάδες, είναι διότι θεωρώ ότι έχουν γίνει λάθη στις αποδόσεις και αυτά τα λάθη θα κοιτάξω να εκμεταλλευτώ όσο είναι ακόμα καιρός. Πριν ξεκινήσω να ξετυλίγω τις σκέψεις μου, αναφέρω ότι Juventus, Pari Saint Germain και Bayern Munchen θα στεφθούν πρωταθλητές σε Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία αντίστοιχα και η Atletico de Madrid θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Βεβαίως και δεν ανακάλυψα την Αμερική, αλλά αν ρίξετε μια ματιά στις αποδόσεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή (1.72 για τη Juve και 1.33 για την Pari ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα προσφέρονταν στο 1.75 και 1.44 αντίστοιχα) θα διαπιστώσετε ότι έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να πολλαπλασιάσουμε χρήματα μας κατά 350-400% μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Ξεκινώντας από τη Juventus, θεωρώ ότι είναι κάτι σαν τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα μόνο που προσφέρεται σε εξωπραγματική απόδοση. Παίζει σε ένα πρωτάθλημα χωρίς αντίπαλο, καθώς οι κύριοι ανταγωνιστές της έχουν αποδυναμωθεί (Milan, Inter, Napoli), ενώ ομάδες που βρίσκονταν αρκετά πιο κάτω όπως Roma, Lazio και Fiorentina δυνάμωσαν μεν, όχι αρκετά όμως για να χτυπήσουν την δις πρωταθλήτρια τα τελευταία δύο χρόνια Juventus δε. Εκτός αυτού, μεταγραφές ουσίας έκαναν και οι πρωταθλητές αφού το μόνο αδύνατο σημείο τους από πέρυσι (επίθεση) το κάλυψαν και με το παραπάνω, παίρνοντας παίκτες όπως ο Tevez και ο Lorente. Έμπειρη, πλήρης σε όλες τις γραμμές και με τον ίδιο κορμό εδώ και αρκετά χρόνια η Juventus, θεωρώ ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα πολύ εύκολα και αυτό το 1.72 δεν θα μείνει για πολύ τόσο ψηλά. Εδώ ισχύει το όποιος προλάβει, πρόλαβε. Αν σκεφτείτε κιόλας ότι ο Ολυμπιακός προσφέρεται στο απαράδεκτο 1.15, τότε μόνο ευκαιρία μπορεί να θεωρηθεί αυτό το 1.72.

Πάμε τώρα στη Γαλλία και την Pari Saint Germain. Μια από τα ίδια και για τους Παρισιάνους αφού ομάδες κλασσικές δυνάμεις του Γαλλικού ποδοσφαίρου (Lyon, Marseille) είναι πλέον μετριότατες και άλλες όπως Bordeaux, Saint Etienne, Montpelier κλπ είναι φωτοβολίδες. Η Monaco αποτελεί το μόνο δυνατό ανταγωνιστή της Pari, μια Monaco όμως που παρόλο το δυνατό της μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι είναι ομάδα δίχως ομοιογένεια, πράγμα που θα της στοιχίσει στο κυνήγι του τίτλου. Επιπλέον, έχει και ένα προπονητή (Ranieri) τον οποίο δεν εκτιμώ ιδιαίτερα και θεωρώ ότι θέλει χρόνο για να φτιάξει ομάδα που να αντέξει στην πίεση του πρωταθλητισμού, όσο καλούς παίκτες και να έχει. Συν τοις άλλοις, η Pari παίρνοντας παίκτες όπως ο Cavani και κρατώντας τον βασικό της κορμό, όχι μόνο δυναμώνει αλλά είναι και καλυμμένη σε περίπτωση που χάσει κάποιο από τα αστέρια της όπως ο Ibrahomovic που πολλά ακούγονται γι αυτόν τον τελευταίο καιρό.

Ταξιδεύοντας πιο νότια τώρα στην Ιβηρική Χερσόνησο, βλέπω μια Atletico de Madrid να προσφέρεται σε απόδοση 1.44 για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Αν εξαιρέσουμε τις κλασσικές δυνάμεις του Ισπανικού ποδοσφαίρου (Barcelona, Real de Madrid) από κει και κάτω έχουμε ομάδες όπως Atletico de Madrid, Valencia, Malaga και μια δυο εκπλήξεις που προκύπτουν κάθε χρόνο να διεκδικούν την είσοδο στην τετράδα και το εισιτήριο για το Champions League. Η Atletico είναι μια ομάδα με τον ίδιο κορμό και τον ίδιο προπονητή τα τελευταία χρόνια που ναι μεν έχασε το αστέρι της (Falcao), αλλά τον αναπλήρωσε και με το παραπάνω κλέβοντας ουσιαστικά τον David Villa από την Βαρκελώνη. Ο Diego Simeone έχει φτιάξει ομάδα μοντέλο που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη (έχοντας κατακτήσει δύο φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια το Europa League), οπότε μια από τις δυο εναπομείναντες θέσεις θα τις διεκδικήσει με τις καλύτερες των πιθανοτήτων. Το 1.44 μοιάζει ικανοποιητικό και θα το τιμήσουμε δεόντως.

Τέλος, όσον αφορά τη Bayern, το 1.16 που μας προσφέρεται για κατάκτηση πρωταθλήματος μοιάζει και είναι τοκογλυφικό, αλλά είναι τέτοια η διαφορά δυναμικότητας από τον δεύτερο στη Γερμανία που θα το συμπεριλάβουμε στο δελτίο μας τιμητικά και μόνο. Ιδιαίτερη αναφορά δεν χρειάζεται γι' αυτήν την ομάδα αφού έκανε μεταγραφές ουσίας και ονομάτων συγχρόνως και όπως διαπιστώνουμε από τα πρώτα δείγματα ποδοσφαίρου συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, με το πόδι κολλημένο στο γκάζι.

Συνοπτικά, παίζουμε ένα στοίχημα που θα πληρωθούμε σε 10 μήνες από τώρα με συνολική απόδοση 3.82, αλλά βάσει αποδόσεων και μόνο αξίζει και με το παραπάνω. Τονίζω και πάλι ότι οι αποδόσεις αναφέρονται στην ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές διότι σύντομα θα αλλάξουν και μάλιστα προς τα κάτω. Καλή επιτυχία και ελπίζω σε 10 μήνες να δικαιωθούμε για τις επιλογές μας!

JUVENTUS TO WIN ITALIAN SERIE A                        Bet365 1.72

PARIS SAINT GERMAIN TO WIN LIGUE 1                   Bet365 1.33

BAYERN MUNCHEN TO WIN BUNDESLIGA                 Bet365 1.16

ATLETICO MADRID TO FINISH IN POSITIONS 1-4     Bet365 1.44


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου