powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ !!!

Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού! Ημιτελικός ελληνικού κυπέλλου μπάσκετ! Παιχνίδι μονό, με το νικητή να παίρνει απ’ευθείας το εισιτήριο για τον τελικό. Ανούσια μπασκετική εγχώρια διοργάνωση με τον τελικό εδώ και χρόνια να είναι μεταξύ των δύο αιωνίων, μεσούσης της μπασκετικής χρονιάς. Ένα παιχνίδι - ένας τίτλος, τα τελευταία χρόνια. Φέτος η κληρωτίδα τους έφερε αντιμέτωπους μια φάση νωρίτερα.






















Η κατάσταση των δύο ομάδων εκ διαμέτρου αντίθετη. 23 συνεχόμενες νίκες για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, αήττητη για φέτος. 10/10 για την Α1, 10/10 στη Euroleague. Παρ’ όλο το σερί, αρκετά είναι τα παιχνίδια που οι ερυθρόλευκοι δεν έδειξαν καλό πρόσωπο, αλλά με λίγη δόση τύχης, λίγο το ένστικτό πλέον της ανατροπής των παιχνιδιών, συν ταλέντο αρκετών παιχτών του, τον οδηγούσαν στα ροζ φύλλα αγώνα. Ο όμιλός του στην Euroleague ήταν αδιαμφισβήτητα, υπερβολικά εύκολος για μια ομάδα αυτού του επιπέδου (δις πρωταθλητής Ευρώπης). Όπως και να το δεις όμως το 10/10 είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο.

Από την άλλη, η ομάδα του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με διαφορετικούς οιωνούς τη φετινή χρονιά. Πέρασε ως 4ος σε όμιλο που ξεκίνησε ως το απόλυτο, στοιχηματικά τουλάχιστον, φαβορί για πρωτιά. Προέρχεται από ήττα με κάτω τα χέρια από την αδιάφορη Maccabi μέσα στο σπίτι του, δείχνοντας και ο ίδιος παρ' όλα αυτά εκνευριστική αδιαφορία. Οι μουρμούρες έχουν ξεκινήσει ήδη για τον coach Πεδουλάκη. Πολλές και σημαντικές απουσίες για τους πράσινους, Αρκετά συνηγορούν και γέρνουν, λοιπόν, την πλάστιγγα υπέρ των ερυθρολεύκων.

Παρ’ όλα αυτά, εμπιστεύομαι την ομάδα του Παναθηναϊκού για νίκη! Οι λόγοι επιγραμματικά οι εξής:

  • Όλο αυτό το αρνητικό κλίμα πιθανόν να γυρίσει μπούμερανγκ. Η ομάδα μπορεί να συσπειρωθεί και να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.
  • Δεν θυμάμαι από πότε έχει να κάνει ο Παναθηναϊκός δύο συνεχόμενες ήττες εντός έδρας.
  • Γεμάτο γήπεδο, κάτι που σίγουρα δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στους παίχτες του τριφυλλιού.
  • Θέληση Πεδουλάκη να κοουτσάρει στο συναρπαστικότερο Top 16 των τελευταίων ετών (χειραψία με Obradovic!!!).
  • Βάρος φανέλας
  • Απαντήσεις παιχτών
  • Προσωπική διαίσθηση
  • Αξία απόδοσης
  • Παναθηναϊκός μπάσκετ (έτσι απλά)























Και... Έρχονται Χριστούγεννα... για τα δώρα των γιορτών, λοιπόν, ασφαλίζω όλα τα παραπάνω, δίνοντας και ένα αξιοσέβαστο πλεονέκτημα υπέρ των πρασίνων. Αναμένω νίκη της ομάδας μου. Αρχική σκέψη ήταν με λιγότερα να πάμε για τον απλό, καθαρό άσσο, αλλά για μεγαλύτερη ασφάλεια πατάμε στο παρακάτω.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1 (+6.5 ΠΟΝΤΟΙ)   Stoiximan 1.50



Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου