powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ MUNDIAL 2014!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Φτωχό το στοιχηματικό πρόγραμμα εδώ και καιρό με τους περισσότερους ''σωστούς'' στοιχηματικούς παίχτες να περιμένουν τη σημαντικότερη διοργάνωση παγκοσμίως που διεξάγεται στα γήπεδα της Βραζιλίας και δεν είναι άλλη από το Mundial! Ύστερα από τα... ''καλοφάγωτα'' όπως τα ξέρουν πλέον αρκετοί (αρκεί να ''googλαρει'' κανείς την συγκεκριμένη λέξη για να καταλάβει σε τι αναφερόμαστε) από το 2012, επιλέγουμε να ασχοληθούμε με παρόμοια στοιχήματα διαρκείας, ελπίζοντας να σταθούμε το ίδιο τυχεροί όπως τότε (ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ...130 ΑΠΟΔΟΣΗ! ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ!). Μας το ζητάνε πολλοί, δεν χαλάμε χατίρια. Πάμε, λοιπόν, να δούμε το σκεπτικό μας για κάθε ένα όμιλο ξεχωριστά:


Α' ΟΜΙΛΟΣ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ - ΜΕΞΙΚΟ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Από τους δυσκολότερους ομίλους για στοιχηματισμό, παρ' όλα αυτά κάτι ξεχωρίσαμε. Η Βραζιλία ως οικοδέσποινα, περνάει στην επόμενη φάση. Δεν με πείθει όμως το ρόστερ της, δεν στοιχηματίζω ούτε υπέρ, ούτε και κατά της. Μένουν τρεις ομάδες, λοιπόν. Το μόνο που πιστεύω αρκετά είναι πως το Καμερούν θα κάνει τουλάχιστον μία κηδεία. Φαβορί για τελευταία ομίλου το έχουν. Κακώς. Ιστορική ομάδα Mundial, όσα προβλήματα και να έχει δεν μπορεί να την φοβίσει καμία ομάδα του ομίλου. Καταλήγοντας, όπως τότε, ξεκινάω με ποντάρισμα τελευταίας ομίλου. Βγάλαμε, λοιπόν, εκτός τη Βραζιλία και το Καμερούν. Μεταξύ Κροατίας και Μεξικού ο ουραγός του ομίλου. Επιλέγουμε την ευρωπαϊκή ομάδα σε ''αμερικάνικο'' όμιλο. Εκτιμώ πως δεν θα μπορέσει να σταθεί αν και αρκετοί είναι αυτοί που την πιστεύουν. Ξεκινάει λογικά με ήττα από την οικοδέσποινα την πρώτη μέρα του τουρνουά και το 4.50 που αγοράζουμε τώρα θα αποκτήσει μεγαλύτερη στοιχηματική αξία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΡΟΑΤΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 4.50 Stoiximan


Β' ΟΜΙΛΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΧΙΛΗ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Όμιλος με ξεκάθαρα φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχει μείνει εκτός η Ισπανία από επόμενη φάση πανομοιότυπης διοργάνωσης, ενώ ήταν φαβορί ακόμα και για πρωτιά ομίλου. Θυμίζουμε το 2004 σε όμιλο με Ελλάδα, Πορτογαλία και Ρωσία. Όπου Ελλάδα στον πρώτο όμιλο βλέπε Χιλή, όπου Πορτογαλία,Ολλανδία και όπου Αυστραλία, Ρωσία. Αστειευόμαστε φυσικά! Από όποια πλευρά και να το πιάσεις δεν είναι δυνατόν να μείνουν έξω οι ''Furia Rojas''. Κατεβαίνουν στο τουρνουά ως παγκόσμιοι πρωταθλητές, έχουν πολύ δυνατό σύνολο και θεωρώ δεδομένο πως θα είναι στον επόμενο γύρο. Εκτιμώ πως θα κατακτήσουν και την πρωτιά του ομίλου, καθώς ο κύριος αντίπαλός τους στον όμιλο, Ολλανδία κατεβαίνει στο τουρνουά ναι μεν ως runner up του 2010, αλλά και ως αποτυχημένοι του τελευταίου Euro! Όπως και να 'χει μπορεί και πρέπει να περάσει στην επόμενη φάση. Θα κοντραριστεί για αυτό με το ομοσπονδιακό συγκρότημα της Χιλής. Άτυχη του ομίλου η Αυστραλία. Θα έμπαινα σε διαδικασία για αίτημα για 0 βαθμούς στον όμιλο, αλλά το 1.40 του under 2.5 πόντοι στον όμιλο είναι κάτι το οποίο με καλύπτει στοιχηματικά. Είναι πολύ μακριά κατά προσωπική μου άποψη από τις άλλες τρεις ομάδες. Βρίσκεται στο τουρνουά, καθώς εκπροσωπεί μια ολόκληρη ήπειρο. Ως εκεί όμως! Από την Ισπανία και την Ολλανδία δεν μπορεί δεδομένα να πάρει βαθμούς, λογικά και βαθμό. Η πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο τη Χιλή των Αλέξις Σάντσες, Εστέμπαν Παρέδες, Εντουάρντο Βάργκας είναι αυτή που θα πρασινίσει το ποντάρισμά μας. Με το 1Χ της Χιλής, πληρωνόμαστε 99% την απόδοση του 1.40, λέμε ευχαριστώ και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ UNDER 2.5 ΒΑΘΜΟΙ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.40 Stoiximan


Γ' ΟΜΙΛΟΣ: ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΙΑΠΩΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Φτάνουμε στον όμιλο της Ελλάδας. Πάμε δια την καθιερωμένη εις άτοπον απαγωγή. Τελευταία ομίλου Ιαπωνία. Ξεκινώντας από την Ελλάδα, εκτιμώ πως δεν θα είναι αυτή που θα καταλήξει στην 4η θέση του Γ' ομίλου. Θα μπορούσε να είναι πολύ πιο άτυχη στην κλήρωση. Πρέπει να εκμεταλλευτεί το τελευταίο δεδομένο και να κάνει τουλάχιστον μια αξιοπρεπή εμφάνιση, όπως το 2010. Αρκετοί από τους παίχτες του εθνικού μας συγκροτήματος δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν παίχτες από τις αντίπαλες ομάδες. Θα παλέψουμε για την πρόκριση με όλες τις ομάδες του ομίλου. Το 2010 αντί της Ιαπωνίας είχαμε τη Νότια Κορέα (πολύ καλύτερη ομάδα από τα ''τζαπάνια''), αντί για Κολομβία, Αργεντινή και αντί για Ακτή Ελεφαντοστού, τη Νιγηρία. Όπως το παλέψαμε τότε, έτσι θα γίνει και τώρα. Η Κολομβία σίγουρα δεν είναι Αργεντινή, αλλά αδιαμφισβήτητα ξεχωρίζει στο συγκεκριμένο όμιλο. Έχουμε, λοιπόν, να επιλέξουμε μεταξύ Ακτής Ελεφαντοστού και Ιαπωνίας για την 4η θέση. Επιλέγουμε τους σχιστομάτηδες του Αλμπέρτο Τζακερόνι, μιας και δεν μπορούμε να πάμε κόντρα σε παίχτες βεληνεκούς Ντιντιέ Ντρογκμπά, Ζερβινιο, Λασινά Τραορέ, Σαλομόν Καλού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗΙΑΠΩΝΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.30 Stoiximan


Δ' ΟΜΙΛΟΣ: ΙΤΑΛΙΑ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΑΓΓΛΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Έφτασε και ο όμιλος που μας βάζει σε σκέψεις για να 20πλασιάσουμε σχεδον τα χρήματά μας. Τι εννοώ... Η Ουρουγουάη είναι η πιο σκληροτράχηλη ομάδα του ομίλου, θα περάσει στην επόμενη φάση, εκτιμώ πως θα πάρει και την πρωτιά στον όμιλο. Για το τελευταίο οι μπουκ δίνουν ως φαβορί πρωτιάς την ομάδα της Ιταλίας. Αν στη θέση της Κόστα Ρίκας ήταν οποιαδήποτε ομάδα σχετικά πιο δυνατή, θα πόνταρα σε τελευταία ομίλου Ιταλία. Τώρα, απλά με το να μείνουν εκτός συνέχειας οι ''Gli Azzurri'', είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αναζητάμε ήττα τους την πρώτη αγωνιστική από την Αγγλία. Πιθανό..

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ
ΑΠΟΔΟΣΗ2.80 Stoiximan


Ε' ΟΜΙΛΟΣ: ΓΑΛΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ - ΟΝΔΟΥΡΑ

Πολύ μπροστά από όλες τις ομάδες του ομίλου αυτή της Γαλλίας. Μπορεί τους 9 βαθμούς, πιθανόν και άνετα. Δεν θα μπλέξουμε περισσότερο εδώ. Λογικά η τελευταία θέση πηγαίνει στην Ονδούρα, με τον Ισημερινό να είναι μέσα στο παιχνίδι. Τζόκερ η Ελβετία. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Στο 1.65 η πρωτιά της Γαλλίας, σε έναν όμιλο κουτί για τους ''Tricolores''. Ματουιντί, Πογκμπά, Σισοκό, Βαλμπουενά, Ριμπερί, Μπενζεμά, Ζιρού, Ρεμί. Ευχαριστούμε... συνεχίζουμε!

ΕΚΤΙΜΗΣΗΝΙΚΗΤΗΣ ΟΜΙΛΟΥ ΓΑΛΛΙΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.65 Stoiximan


ΣΤ' ΟΜΙΛΟΣ: ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΒΟΣΝΙΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ - ΙΡΑΝ

Ξεκάθαρο φαβορί πρωτιάς και σε αυτόν τον όμιλο, που δεν είναι άλλο από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αργεντινής. Εύκολη πρόκριση για την παρέα του Lionel Messi. Άνχελ ντι Μαρία, Μάξι Ροντρίγκες, Ένσο Πέρες, Χοσέ Σόσα, Σέρχιο Αγουέρο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Εσεκιέλ Λαβέτσι, Ροντρίγο Παλάσιο, μερικοί από τους πολλούς που θα αλληλοσυμπληρώνουν τον σούπερ σταρ της Barcelona. Πρώτη θέση, λοιπόν, καπαρωμένη. Τελευταία επίσης η ομάδα από το Ιράν, καθώς μονάχα η συμμετοχή θα είναι αρκετή για το συγκεκριμένο ομοσπονδιακό συγκρότημα. Μεταξύ τώρα Βοσνίας και Νιγηρίας επιλέγουμε την πρώτη, ελπίζοντας να δούμε την ίδια ενέργεια από τους Βόσνιους παίχτες, όπως στα προκριματικά της διοργάνωσης. Αν και πρώτη τους φορά σε διοργάνωση Mundial, θα τους ακολουθήσουμε για πρόκριση στο 1.85.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΒΟΣΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ
ΑΠΟΔΟΣΗ1.85 Stoiximan


Ζ' ΟΜΙΛΟΣ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΗΠΑ - ΓΚΑΝΑ

Δύσκολες οι εκτιμήσεις στον συγκεκριμένο όμιλο. Ψάχνουμε την απόδοση που να αξίζει να μπει σε κάποιο μακροχρόνιο δελτίο μας. Τη βρίσκουμε ακόμα μια φορά στην ουραγό του ομίλου. Μεταξύ Πορτογαλίας, ΗΠΑ και Γκάνας, επιλέγουμε την ομάδα της Γκάνας. Έκανε επιτυχίες στα προηγούμενα Mundial η αφρικανική ομάδα (πρόκριση από ομίλους και προημιτελικά σε Γερμανία και Νότια Αφρική αντίστοιχα). Δύσκολος ο όμιλός της στα γήπεδα της Βραζιλίας. Εκτιμώ πως υπερέχει έστω οριακά η εθνική ομάδα των Αμερικάνων κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους τους μπουκ. Τελευταία Ζ' ομίλου, λοιπόν, η Γκάνα σε απόδοση 2.25, ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗΓΚΑΝΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.25 Stoiximan


Η' ΟΜΙΛΟΣ: ΒΕΛΓΙΟ - ΡΩΣΙΑ- ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ

Αρκετοί είναι αυτοί που ποντάρουν την ομάδα του Βελγίου να προχωρήσει αρκετά στη διοργάνωση και όχι άδικα, καθώς παρουσιάζει πολύ ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο. Εμείς αυτό που θα ποντάρουμε από το συγκεκριμένο όμιλο θα είναι η πρόκριση της Ρωσίας του Fabio Capello. Έχει την ποιότητα να προκριθεί. Την ακολουθούμε στην ικανοποιητική απόδοση του 1.40.

ΕΚΤΙΜΗΣΗΡΩΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ
ΑΠΟΔΟΣΗ1.40 Stoiximan
Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου