powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... FERRARI!!!

Μια ακόμα σεζόν έφτασε στο τέλος της. Η πρώτη χρονιά χρήσης υβριδικών μονάδων ισχύος, έναντι των κλασικών κινητήρων που χρησιμοποιούνταν τα περασμένα χρόνια στη Formula 1. Μια σεζόν που βρήκε τη Mercedes πρωταθλήτρια κατασκευαστών, ήδη από το Ρωσικό GP στις 12 Οκτώβρη 2014 και τον Lewis Hamilton πρωταθλητή στους οδηγούς, με 384 βαθμούς. Από νωρίς άρχισαν οι μεταγραφές οδηγών, τα παιχνίδια εντυπώσεων μεταξύ των ομάδων και η έντονη σεναριολογία.


Μεταγραφές οδηγών με πιο σημαντική ίσως αυτή του Γερμανού Sebastian Vettel στη Ferrari, έναντι 50 εκατομμυρίων λιρών, περίπου 63 εκατομμυρίων ευρώ και ετήσιες απολαβές 25 εκατομμυρίων ευρώ καθώς επίσης και του Ισπανού Fernando Alonso στη Mclaren! Κάποιοι σίγουρα θα αναρωτηθούν: Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε τη νέα χρονιά; Είναι νωρίς να προσπαθήσουμε να εκτιμήσουμε τον πρωταθλητή της σεζόν 2015; Ως γνωστόν, «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» κύριοι!

Ο ερχομός Vettel στη Ferrari θα πυροδοτήσει σειρά εξελίξεων στον τομέα του μονοθέσιου, ενόψει δοκιμών εξέλιξης από το Δεκέμβρη κιόλας και κλίμα αισιοδοξίας στους Tifozi της ιταλικής φίρμας. Η αναμφισβήτητη πλέον εμπειρία του Γερμανού οδηγού (4 πρωταθλήματα), σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των κόκκινων, αλλά και τη δίψα τους για διάκριση θεωρώ ότι αποτελούν το μαγικό φίλτρο που χρειάζεται η ομάδα για να κάνει το «restart» και να βρεθεί ξανά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ώστε να δώσει τέλος στη γκρίνια και την καταστροφολογία της περασμένης σεζόν.

Ήδη, μετά το ιταλικό GP, η Ferrari τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα, απομακρύνοντας από τη θέση του προέδρου τον Luca di Montezemolo, τη θέση του οποίου ανέλαβε, ως αγωνιστικός διευθυντής, ο Marco Mattiacci, θέλοντας να δώσει το στίγμα της ανανέωσης μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους οι Ιταλοί αλλά μετά και την ανακοίνωση των οδηγών τους – Vettel, Raikonen – ξεκινούν δοκιμές εξέλιξης στο Abu Dhabi.

Και τα ερωτήματα είναι: Ήρθε ξανά η ώρα της Ferrari; Μπορεί ο Vettel να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο για 5η φορά στην καριέρα του; Θα σταθεί η Ferrari στο ύψος των προσδοκιών; Ε, λοιπόν, ναι! Πιστεύω είναι η χρονιά τους!!! Η ομάδα όνειρο όλων των οδηγών Formula 1 θα βρεθεί ξανά στην κορυφή της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

FORMULA ONE CHAMPIONSHIP 2015 WINNER:   SEBASTIAN VETTEL   Bet365 21.00 (LEWIS HAMILTON)


Theo_Manos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου